error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen uit Sneek.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen

De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Sneek. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 61019186.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De Wit Dijkstra Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
61019186
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-06-2014
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen