Is De Werven Netwerk Notarissen de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over De Werven Netwerk Notarissen uit Oosterwolde.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

De Werven Netwerk Notarissen is een notaris uit Oosterwolde. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1170950.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Werven Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.