error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Waardse Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van De Waardse Notarissen uit Vianen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Waardse Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

De Waardse Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Vianen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24466507.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De Waardse Notarissen
  • Jan Blankenweg 4, 4131ZA Vianen
  • 0184-612933
  • info@dewaardsenotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
24466507
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen