Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is De VriesVellenga Leenknegt Notarissen B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over De VriesVellenga Leenknegt Notarissen B.V. uit Amersfoort.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De VriesVellenga Leenknegt Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over De VriesVellenga Leenknegt Notarissen B.V.

De VriesVellenga Leenknegt Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Amersfoort. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32123980.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken