error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is de Vries & Feenstra Notariaat een goede partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over de Vries & Feenstra Notariaat uit Berltsum.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

de Vries & Feenstra Notariaat is een notaris gevestigd in Berltsum. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66157021.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? de Vries & Feenstra Notariaat of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

de Vries & Feenstra Notariaat
Branche
Notaris
KVK
66157021
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen