Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is de Vries & Feenstra Notariaat een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over de Vries & Feenstra Notariaat uit Berltsum.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over de Vries & Feenstra Notariaat

de Vries & Feenstra Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Berltsum. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66157021.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? de Vries & Feenstra Notariaat of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.