Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is de Vries & Feenstra Notariaat een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van de Vries & Feenstra Notariaat uit Berltsum. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? de Vries & Feenstra Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

de Vries & Feenstra Notariaat is een notaris gevestigd in Berltsum. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 66157021.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken