Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is De Verlijdensvrucht B.V. een goede partner.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over De Verlijdensvrucht B.V. uit Olst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Verlijdensvrucht B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Verlijdensvrucht B.V. is een notaris uit Olst. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 38022927.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis