error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is De Verlijdensvrucht B.V. een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over De Verlijdensvrucht B.V. uit Olst.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Verlijdensvrucht B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

De Verlijdensvrucht B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Olst. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 38022927.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

De Verlijdensvrucht B.V.
  • Boxbergerweg 13, 8121PR, Olst
  • 0570 - 592536
Branche
Notaris
KVK
38022927
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen