Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is De Toorts BV een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van De Toorts BV uit Zeist. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Toorts BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

De Toorts BV is een notaris gevestigd in Zeist. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30084565.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract