error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is De Toorts BV een goede partner. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van De Toorts BV uit Zeist. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Toorts BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over De Toorts BV

De Toorts BV is een notaris kantoor gevestigd in Zeist. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30084565.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

De Toorts BV
  • Prof. Lorentzlaan 54, 3707HJ, Zeist
Branche
Notaris
KVK
30084565
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-01-1988
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen