Is De Tijd Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over De Tijd Notariaat B.V. uit Amersfoort.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

De Tijd Notariaat B.V. is een notaris uit Amersfoort. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 39069070.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Tijd Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.