Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is De Tijd Notariaat B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over De Tijd Notariaat B.V. uit Amersfoort.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

De Tijd Notariaat B.V. is een notaris uit Amersfoort. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 39069070.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Tijd Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.