error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Stuutemaele B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van De Stuutemaele B.V. uit Nijmegen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Stuutemaele B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

De Stuutemaele B.V. is een notaris uit Nijmegen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09189838.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

De Stuutemaele B.V.
  • Javastraat 22, 6524MB Nijmegen
  • 024-3559118
Branche
Notaris
KVK
09189838
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen