error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is De Stuutemaele B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over De Stuutemaele B.V. uit Nijmegen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Stuutemaele B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

De Stuutemaele B.V. is een notaris gevestigd in Nijmegen. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09189838.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De Stuutemaele B.V.
  • Javastraat 22, 6524MB, Nijmegen
  • 024-3559118
Branche
Notaris
KVK
09189838
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen