error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is De Ruiterberg Notaris B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over De Ruiterberg Notaris B.V. uit Hardenberg.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Ruiterberg Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

De Ruiterberg Notaris B.V. is een notaris kantoor uit Hardenberg. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08188272.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

De Ruiterberg Notaris B.V.
  • Scholtensdijk 20, 7771CV, Hardenberg
  • 0523-261941
Branche
Notaris
KVK
8188272
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen