Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is De Ruiterberg Notaris B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over De Ruiterberg Notaris B.V. uit Hardenberg.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Ruiterberg Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Ruiterberg Notaris B.V. is een notaris kantoor uit Hardenberg. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8188272.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte