error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Rivieren Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over De Rivieren Notarissen uit Andel.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Rivieren Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Rivieren Notarissen is een notaris kantoor uit Andel. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17271733.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De Rivieren Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17271733
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
30-09-1998
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen