Is De Rivieren Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over De Rivieren Notarissen uit Andel.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over De Rivieren Notarissen

De Rivieren Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Andel. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17271733.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Rivieren Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.