Is De Raad Reinders Notariaat de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over De Raad Reinders Notariaat uit Medemblik.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Raad Reinders Notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

De Raad Reinders Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Medemblik. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37145038.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte