Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is De Pieter Praktijk B.V. een juiste partner.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alles van De Pieter Praktijk B.V. uit Maassluis. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

De Pieter Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Maassluis. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27128378.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Pieter Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.