Is De Pieter Praktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over De Pieter Praktijk B.V. uit Maassluis.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

De Pieter Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Maassluis. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27128378.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Pieter Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.