error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Pieter Holding B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over De Pieter Holding B.V. uit Maassluis.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Pieter Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over De Pieter Holding B.V.

De Pieter Holding B.V. is een notaris gevestigd in Maassluis. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27259398.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

De Pieter Holding B.V.
Branche
Notaris
KVK
27259398
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen