Is De Pieter Holding B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van De Pieter Holding B.V. uit Maassluis. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over De Pieter Holding B.V.

De Pieter Holding B.V. is een notaris uit Maassluis. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27259398.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Pieter Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.