Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is De Pieter Holding B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over De Pieter Holding B.V. uit Maassluis.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Pieter Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

De Pieter Holding B.V. is een notaris uit Maassluis. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27259398.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis