Is De Partners het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over De Partners uit Breda.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Partners of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

De Partners is een notaris kantoor uit Breda. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20149392.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.