Is De Parkculon B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van De Parkculon B.V. uit Hoogeveen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

De Parkculon B.V. is een notaris uit Hoogeveen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4061239.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Parkculon B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.