error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is De Parkculon B.V. een goede keuze. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van De Parkculon B.V. uit Hoogeveen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Parkculon B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over De Parkculon B.V.

De Parkculon B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hoogeveen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04061239.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

De Parkculon B.V.
  • Hoofdstraat 70, 7901JS, Hoogeveen
  • 0528-235959
Branche
Notaris
KVK
4061239
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen