error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Oude Schicht BV het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over De Oude Schicht BV uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

De Oude Schicht BV is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34232169.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Oude Schicht BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De Oude Schicht B.V.
  • Herengracht 566, 1017CH, Amsterdam
  • 020 5732140
Branche
Notaris
KVK
34232169
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-2005
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen