Is De Oude Schicht B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van De Oude Schicht B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over De Oude Schicht B.V.

De Oude Schicht B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34232169.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Oude Schicht B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.