Is De Oude Marktschrijver B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over De Oude Marktschrijver B.V. uit Waalre.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Oude Marktschrijver B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

De Oude Marktschrijver B.V. is een notaris kantoor uit Waalre. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17080649.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract