error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is De Oude Marktschrijver B.V. een goede partner. Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alle informatie van De Oude Marktschrijver B.V. uit Waalre. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Oude Marktschrijver B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Oude Marktschrijver B.V. is een notaris kantoor uit Waalre. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17080649.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De Oude Marktschrijver B.V.
  • Blokvenlaan 53, 5581GM, Waalre
  • 040-2233626
Branche
Notaris
KVK
17080649
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-08-1993
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen