error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Oude Marktschrijver B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over De Oude Marktschrijver B.V. uit Waalre.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Oude Marktschrijver B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

De Oude Marktschrijver B.V. is een notaris gevestigd in Waalre. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17080649.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

De Oude Marktschrijver B.V.
  • Blokvenlaan 53, 5581GM Waalre
  • 040-2233626
Branche
Notaris
KVK
17080649
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-08-1993
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen