error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. uit Apeldoorn.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V.

De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62265393.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V.
  • Paslaan 16, 7311AL Apeldoorn
  • 055 5822300
Branche
Notaris
KVK
62265393
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-12-2014
Medewerkers
25

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen