Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. uit Apeldoorn.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Apeldoorn. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62265393.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Notarissen van Naam Schuite Kok De Boer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.