Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is de Mul Zegger Notarissen een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alles van de Mul Zegger Notarissen uit Nijmegen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

de Mul Zegger Notarissen is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09210452.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? de Mul Zegger Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.