Is De Molvis B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over De Molvis B.V. uit Enschede.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over De Molvis B.V.

De Molvis B.V. is een notaris uit Enschede. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8089297.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Molvis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.