error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Meershoef Beheer B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat een overzicht van De Meershoef Beheer B.V. uit Heemstede. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Meershoef Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

De Meershoef Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Heemstede. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34077825.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

De Meershoef Beheer B.V.
  • Huizingalaan 35, 2105SH, Heemstede
Branche
Notaris
KVK
34077825
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen