Is De Meershoef Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over De Meershoef Beheer B.V. uit Heemstede.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Meershoef Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

De Meershoef Beheer B.V. is een notaris uit Heemstede. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34077825.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.