Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. uit Putten. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Putten. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59983299.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis