error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. uit Putten.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Putten. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59983299.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

De Lange & Kortland Netwerk Notarissen B.V.
  • Postweg 2, 3881EC, Putten
  • 0341 360204
Branche
Notaris
KVK
59983299
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-02-2014
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen