error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is De Lachende Houtsnip B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van De Lachende Houtsnip B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

De Lachende Houtsnip B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24442771.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Lachende Houtsnip B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De Lachende Houtsnip B.V.
  • Oranjelaan 13, 3062BN, Rotterdam
Branche
Notaris
KVK
24442771
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-09-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen