Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is De Lachende Houtsnip B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van De Lachende Houtsnip B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Lachende Houtsnip B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over De Lachende Houtsnip B.V.

De Lachende Houtsnip B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24442771.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract