Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is De Kort van Tuijl netwerk notarissen een goede partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van De Kort van Tuijl netwerk notarissen uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Kort van Tuijl netwerk notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

De Kort van Tuijl netwerk notarissen is een notaris kantoor uit Tilburg. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17275677.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.