Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is De Kort van Tuijl netwerk notarissen een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over De Kort van Tuijl netwerk notarissen uit Tilburg.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Kort van Tuijl netwerk notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over De Kort van Tuijl netwerk notarissen

De Kort van Tuijl netwerk notarissen is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17275677.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.