error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is De Kort van Tuijl netwerk notarissen een goede partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over De Kort van Tuijl netwerk notarissen uit Tilburg.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

De Kort van Tuijl netwerk notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Tilburg. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17275677.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Kort van Tuijl netwerk notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De Kort van Tuijl netwerk notarissen
Branche
Notaris
KVK
17275677
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
24

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen