error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is De Kleine Pauw B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over De Kleine Pauw B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Kleine Pauw B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Kleine Pauw B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27170995.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De Kleine Pauw B.V.
  • Keizerstraat 3, 2584BA 's-Gravenhage
  • 070-8893894
Branche
Notaris
KVK
27170995
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen