Is De Kleine Pauw B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van De Kleine Pauw B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

De Kleine Pauw B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27170995.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Kleine Pauw B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.