Is De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. uit Tilburg. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V.

De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18077006.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken