Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. uit Tilburg.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

De Kerf & Van Sprang Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Tilburg. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18077006.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte