Is De Kempenvos B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alle informatie van De Kempenvos B.V. uit Hapert. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Kempenvos B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

De Kempenvos B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hapert. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 68497687.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.