Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is De Kempenvos B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alles van De Kempenvos B.V. uit Hapert. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Kempenvos B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Kempenvos B.V. is een notaris kantoor uit Hapert. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 68497687.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract