error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Jong Notarissen Praktijk B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over De Jong Notarissen Praktijk B.V. uit Maassluis.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Jong Notarissen Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

De Jong Notarissen Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Maassluis. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27259397.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

De Jong Notarissen Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
27259397
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-05-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen