Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is De Houten Mandarijn B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van De Houten Mandarijn B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Houten Mandarijn B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

De Houten Mandarijn B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65102355.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.