error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Heilige Eik B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over De Heilige Eik B.V. uit Oirschot.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Heilige Eik B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

De Heilige Eik B.V. is een notaris kantoor uit Oirschot. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24263274.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

De Heilige Eik B.V.
  • Proosbroekweg 8, 5688JH, Oirschot
  • 0499 574984
Branche
Notaris
KVK
24263274
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-02-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen