Is De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs uit Oisterwijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs is een notaris uit Oisterwijk. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17263119.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte