Is De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs uit Oisterwijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs is een notaris gevestigd in Oisterwijk. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17263119.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte