Is De Haan & Hilbers notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over De Haan & Hilbers notarissen uit Haarlem.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Haan & Hilbers notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

De Haan & Hilbers notarissen is een notaris gevestigd in Haarlem. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34342770.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.