error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Grote Maat B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over De Grote Maat B.V. uit Oegstgeest.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

De Grote Maat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Oegstgeest. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28090931.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Grote Maat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De Grote Maat B.V.
  • Haarlemmerstraatweg 2, 2343LB Oegstgeest
Branche
Notaris
KVK
28090931
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-05-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen