Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is De Glinne Riepe B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van De Glinne Riepe B.V. uit Middelharnis. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Glinne Riepe B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over De Glinne Riepe B.V.

De Glinne Riepe B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Middelharnis. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23089941.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte