error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Glinne Riepe B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over De Glinne Riepe B.V. uit Middelharnis.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Glinne Riepe B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over De Glinne Riepe B.V.

De Glinne Riepe B.V. is een notaris kantoor uit Middelharnis. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23089941.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

De Glinne Riepe B.V.
  • Voorstraat 9, 3241EE, Middelharnis
  • 0187-476111
Branche
Notaris
KVK
23089941
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen