error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Droge Minne B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over De Droge Minne B.V. uit Goedereede.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

De Droge Minne B.V. is een notaris kantoor uit Goedereede. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24415817.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Droge Minne B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De Droge Minne B.V.
  • Noordzijde Haven 15, 3252BH, Goedereede
  • 0187-476111
Branche
Notaris
KVK
24415817
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen