Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is De Droge Minne B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van De Droge Minne B.V. uit Goedereede. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

De Droge Minne B.V. is een notaris uit Goedereede. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24415817.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Droge Minne B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.