Is De Droge Minne B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat een overzicht van De Droge Minne B.V. uit Goedereede. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Droge Minne B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over De Droge Minne B.V.

De Droge Minne B.V. is een notaris kantoor uit Goedereede. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24415817.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.