Is De Cooker Notariaat de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van De Cooker Notariaat uit Eindhoven. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Cooker Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

De Cooker Notariaat is een notaris kantoor uit Eindhoven. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 61460850.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.