Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is De Breet Notariaat B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van De Breet Notariaat B.V. uit Bergen op Zoom. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Breet Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

De Breet Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bergen op Zoom. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66311063.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.