error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is De Breet Notariaat B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over De Breet Notariaat B.V. uit Bergen op Zoom.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

De Breet Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Bergen op Zoom. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 66311063.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Breet Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De Breet Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
66311063
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-06-2016
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen