Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is De Boer & Verouden Notarissen een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van De Boer & Verouden Notarissen uit Capelle aan den IJssel. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? De Boer & Verouden Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

De Boer & Verouden Notarissen is een notaris kantoor uit Capelle aan den IJssel. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30280744.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken