error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is de Baarnse notarissen de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van de Baarnse notarissen uit Baarn. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? de Baarnse notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over de Baarnse notarissen

de Baarnse notarissen is een notaris kantoor uit Baarn. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32140219.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

de Baarnse notarissen
Branche
Notaris
KVK
32140219
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen