error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is de Baarnse notarissen de juiste notaris voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over de Baarnse notarissen uit Baarn.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? de Baarnse notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

de Baarnse notarissen is een notaris gevestigd in Baarn. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32140219.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

de Baarnse notarissen
Branche
Notaris
KVK
32140219
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen