Is De Appelaar B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alles van De Appelaar B.V. uit Fijnaart. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Appelaar B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

De Appelaar B.V. is een notaris gevestigd in Fijnaart. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20127597.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken