Is De Appelaar B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over De Appelaar B.V. uit Fijnaart.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over De Appelaar B.V.

De Appelaar B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Fijnaart. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20127597.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? De Appelaar B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.