error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is De Appelaar B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van De Appelaar B.V. uit Fijnaart. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? De Appelaar B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

De Appelaar B.V. is een notaris gevestigd in Fijnaart. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20127597.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

De Appelaar B.V.
  • Appelaarseweg 16, 4793EK, Fijnaart
  • 0162-313352
Branche
Notaris
KVK
20127597
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-09-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen