Is DDK Services B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over DDK Services B.V. uit Rotterdam.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? DDK Services B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

DDK Services B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24343583.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.