Is Dawaag B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Dawaag B.V. uit Helmond. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dawaag B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Dawaag B.V. is een notaris uit Helmond. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17178038.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.