Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Dandeman Beheer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Dandeman Beheer B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Dandeman Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34104057.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Dandeman Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.