Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is DAAN Notariaat een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over DAAN Notariaat uit Arnhem.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? DAAN Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

DAAN Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60917229.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.