Is Daamen de Kort van Tuijl Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat een overzicht van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Daamen de Kort van Tuijl Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Daamen de Kort van Tuijl Notarissen is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62147498.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte