error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Cygne Praktijk B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Cygne Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Cygne Praktijk B.V.

Cygne Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27295086.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Cygne Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Cygne Praktijk B.V.
  • Lange Voorhout 3, 2514EA, 's-Gravenhage
  • 070-3760606
Branche
Notaris
KVK
27295086
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen