Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Cygne Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Cygne Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Cygne Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Cygne Praktijk B.V.

Cygne Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27295086.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.