Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Crudus B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Crudus B.V. uit Hilversum.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Crudus B.V. is een notaris uit Hilversum. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34289002.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Crudus B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.