error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Cosan Holding B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Cosan Holding B.V. uit Gorssel.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Cosan Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Cosan Holding B.V. is een notaris gevestigd in Gorssel. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59379936.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Cosan Holding B.V.
  • Hoofdstraat 52a, 7213CZ Gorssel
Branche
Notaris
KVK
59379936
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-12-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen