Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Core Notariaat B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Core Notariaat B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Core Notariaat B.V.

Core Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65242521.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Core Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.