error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Core Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Core Notariaat B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Core Notariaat B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65242521.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Core Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Core Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
65242521
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-02-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen